Kunst- og håndverksdører

Hvilken type inngangsdør du har kan si mye om hjemmet ditt og selvfølgelig deg selv. Noen dører har dristige farger, mens andre har detaljerte dekorasjoner. Noen har farget glassdesign, mens andre ikke inneholder glass i det hele tatt. Håndverksdører kan være en unik måte å uttrykke din personlighet på med en dør du elsker, så vel som personligheten til den typen hjem du har.

Vanligvis vil du se kunst- og håndverksdører i en bestemt type hjem. Også kjent som Craftsman eller Shaker-dører, var de veldig populære på 1900-tallet. Disse dørene har en uvanlig stil som inkluderer en stile og skinneramme og en enkel firkant, det som kalles «klistremerker», som er hjørner. Flatpaneler kan vanligvis finnes i en håndverksdør, noe som gir den en enkel design, selv om dette ikke er en obligatorisk stil. Dører kan også ha flere paneler, design så vel som glasspaneler. Et raskt søk på nettet av dørbilder for kunst og håndverk avslører også et annet interessant design; en liten hylle eller korbel vanligvis plassert nær toppen under glassvinduspaneler.

Selv om du oftest finner disse dørtypene med hjem i samme stil, er det ikke uvanlig å se dem i andre husstiler også. Så selv om du ikke har en håndverker- eller bungalowbolig, kan du fortsatt installere en håndverkerdør hvis du føler at den matcher resten av hjemmet ditt. Du kan velge tresort, hvor mange paneler døren skal ha, om du skal ha med lokk (vindusfelt) i døren din, og til og med om du vil ha med hyllen. Det er tonnevis av design å velge mellom, eller du kan tilpasse døren for å få akkurat det du så for hjemmet ditt.

Kunst- og håndverksdører har en hyggelig, hjemmekoselig atmosfære for de som inviterer folk inn i huset ditt. Velg et mørkt hardtre med frostede ruter eller et lysere tre med mange små paneler. Mulighetene er uendelige med en kunst- og håndverksdør. Snakk med en profesjonell i dag om hva som kan fungere best for hjemmet ditt og hva du håper å installere. De kan kanskje gi deg noen gode ideer, enten det er trefarge eller panelnummer.

Legg igjen en kommentar