Fire unike interiørstiler

Der vi bor er et utstillingsvindu for hvem vi er. Hjemmene våre gjenspeiler vår personlighet, smak og livsstil, og disse gjenspeiles i interiørstilen vi tar i bruk.

Det er et bredt utvalg av hjemmeinnredningstemaer å velge mellom som er like forskjellige og unike som vi er. Bare noen få autentiske stykker tilgjengelig på nettet er nok til å lage et tema. Det vi bestemmer oss for å vise frem fungerer som et estetisk utsagn for våre gjester og skaper en gunstig setting som holder oss hjemme og komfortable i våre våkne timer. Her er noen unike hjemmeinnredningsstiler du bør vurdere.

Gotisk dekorasjon

Gotisk design stammer fra middelalderen i Europa og er preget av en utsmykket, men mørk dekorativ stil. Gotisk interiørdesign integrerer gargoyler, drager, vampyrer og andre nattes skapninger. Selv om dette høres feil ut, er det en fin måte å skape mangfold når det blandes med andre stiler. Gotisk innredning gir et snev av undring og til og med lunefullhet til innredningen din. Gotisk stil finnes i lamper, klokker, statuer, skulpturer, vegger og til og med lysestaker. Det er kunstnere som spesialiserer seg på dette området og skaper bemerkelsesverdig kunst.

Egyptisk dekorasjon

Egyptisk hjemmeinnredning har dristige mønstre, intrikate mønstre og utsmykkede skulpturer av egyptiske antikviteter. Rike farger som gull, bronse og turkis dominerer den egyptiske paletten. Avhengig av budsjettet ditt kan egyptisk innredning bestå av antikviteter eller trofaste reproduksjoner. Statuer og skulpturer av egyptiske guder er vanlige. Stearinlys, urner, vaser, speil og andre aksentdeler i egyptisk stil er ganske slående.

Asiatisk dekorasjon

Den asiatiske interiørstilen inkluderer designelementer fra Japan, Kina, Thailand og Indonesia. Å bruke hvilken som helst påvirkning kan være tilstrekkelig, selv om kombinasjonen av ulike designtradisjoner skaper en rikere tekstur. Fargene rød, svart og gull brukes vanligvis. Asiatisk dekorasjon inneholder ofte skildringer av Buddha og av den ukuelige asiatiske dragen.

Afrikansk innredning

Afrikansk innredning er ikke veldig fargerik, men den er veldig interessant. Det afrikanske temaet henter sin inspirasjon fra naturen. Dets viktigste kjennetegn er bruken av kontinentets kulturelle symboler og mønstre. De finnes i alt fra vevde dekorative stoffer med stammemotiver til eksotisk kunst og håndverk. Afrikansk dekor består av stammemasker, skulpturer og vaser. Fargene som brukes er naturlige jord- og regnbuefarger.

Legg igjen en kommentar