Rotterdam centrum – Ting at lave

Byen Rotterdam er en del af Sydholland-regionen i Holland. Selvom Amsterdam har et mere berømt image, byder Rotterdam centrum stadig velkommen med masser af spirende turister hvert år.

Byen Rotterdam og dens centrale distrikter er fyldt med fantastiske aktiviteter for at holde turisterne travle og underholdt. Dette centrum er ikke kendt over hele verden for sit køkken og spisestue, men besøgende kan helt sikkert nyde et øjeblik fra deres ferie, der griner ud i de mange restauranter i centrum af Rotterdam. Spise ude er bestemt en af ​​de bedre ting at lave i Rotterdam centrum, der er snesevis af nye og spændende restauranter at opleve. Spise ude er bestemt en af ​​de bedre ting at lave i Rotterdams centrum.

Rotterdams shoppingmiljø er ganske opmuntrende for rejsende, da der findes flere indkøbscentre og to gågader i byens centrum. Du kan finde en bred vifte af varer lige fra modeartikler, kosmetik, dekorationsgenstande, madvarer, urter, CBD-olie (Læs mere om det her) osv. Lijnbaan og Hoogstraat er de to mest besøgte gågadeområder i byen .Bymarkedet er også et besøg værd for at finde værdsatte varer til billige priser. Det er kun åbent tirsdage og søndage.

Kralingse Plas er en indre by-sø, der tilbyder nogle fænomenale vandsport. Lokalbefolkningen ses ofte ved søen og andre søer og vandveje omkring denne vandige by i weekenden. Sejlads og sejlads er nogle af de mere almindelige vandaktiviteter, der tilbydes i byens centrum.

Alle disse aktiviteter kan virke interessante for nogle, men spændingssøgere vil stadig klø i knæene efter noget mere spændende. Det er her, faldskærmsudspring kommer i spil! Ja, der er en faldskærmsudspringskole inden for centrum af Rotterdam, og det er muligt at sky dyk over byens centrum.

At gå på biograf er et populært tidsfordriv for turister og lokale i Rotterdam. Der findes et antal biografer i byen, og en af ​​megacinemas findes faktisk i hjertet af Rotterdam. Det kaldes Pathe Schouwburgplein og tilbyder både lokale kunsthusfilm og store Hollywood-film.

Adskillige festivaler afholdes hele året og tiltrækker tusindvis af mennesker fra hele Europa og undertiden verden. Den Internationale Filmfestival finder sted hver januar og er blandt de største filmfestivaler i Europa. Art Rotterdam finder sted hver februar, og havnen i Rotterdam bliver meget travl under verdens havnedage i begyndelsen af ​​september. Elskere af klassisk musik kan også deltage i Gergjev-festivalen i september.

Skriv et svar