Kunst og håndværk Døre

Den type hoveddør, du har, kan tale meget om dit hjem og naturligvis dig selv. Nogle døre har fed farve, mens andre har detaljerede dekorationer. Nogle har farvet glasdesign, mens andre slet ikke indeholder noget glas. Kunsthåndværk døre kan være en unik måde at udtrykke din personlighed på med en dør, du elsker, såvel som personligheden i den slags hjem, du holder.

Typisk vil du se kunst- og håndværksdøre i en bestemt type boliger. De er også kendt som håndværksdøre eller Shaker-døre og var meget populære i 1900’erne. Disse døre har en usædvanlig stil, der inkluderer en stil- og skinneramme og en enkel firkant, hvad der kaldes “klæbende”, som er hjørner. Flade paneler kan normalt findes i en kunsthåndværksdør, hvilket giver det et simpelt design, selvom dette ikke er en obligatorisk stil. Døre kan også have flere paneler, design såvel som glaspaneler. En hurtig søgning online af kunst- og håndværksdørbilleder afslører også et andet interessant design; en lille hylde eller corbel, der typisk er placeret tæt på toppen under glasvinduespaneler.

Mens du oftest finder disse dørtyper med huse af samme stil, er det ikke usædvanligt at se dem også i andre husstilarter. Så selvom du ikke har et håndværker- eller bungalow-hjem, kan du stadig installere en kunsthåndværksdør, hvis du føler, at den passer til resten af dit hjem. Du kan vælge trætypen, hvor mange paneler døren skal have, om der skal inkluderes lider (vinduespaneler) i din dør, og endda om du vil medtage hylden. Der er et væld af designs, du kan vælge imellem, eller du kan tilpasse din dør for at få præcis det, du forestillede dig til dit hjem.

Kunst og håndværksdøre har den pæne, hjemlige stemning for dem, der inviterer folk ind i dit hus. Vælg et mørkt hårdttræ med frostede ruder eller et lysere træ med mange små paneler. Mulighederne er uendelige med en kunst- og håndværksdør. Tal med en professionel i dag om, hvad der kan fungere bedst for dit hjem, og hvad du håber at installere. De kan muligvis tilbyde dig nogle gode ideer, hvad enten det er træfarve eller panelnumre.

Skriv et svar