Fire unikke boligindretningsstilarter

Hvor vi bor, er et udstillingsvindue for, hvem vi er. Vores hjem afspejler vores personlighed, smag og livsstil, og disse viser sig i den stil med boligindretning, vi vedtager.

Der er en bred vifte af temaer til boligindretning at vælge imellem, der er så forskellige og unikke som vi er. Bare et par autentiske stykker, som kan fås online, er nok til at frembringe et tema. Det, vi beslutter at vise, fungerer som en æstetisk erklæring for vores gæster og skaber en gunstig ramme, der holder os hjemme og komfortable i vores vågne timer. Her er et par unikke boligindretningsstile at overveje.

Gotisk udsmykning

Gotisk design stammer fra middelalderen i Europa og er kendetegnet ved en udsmykket, men alligevel mørk dekorativ stil. Gotisk boligindretning integrerer gargoyles, drager, vampyrer og andre væsener om natten. Selvom dette lyder forkert, er det en fantastisk måde at skabe mangfoldighed, når den blandes med andre stilarter. Gotisk indretning tilføjer et strejf af vidunder og endda lunefuld til din indretning. Gotisk stil findes i lamper, ure, statuer, skulpturer, væg og endda lysestager. Der er kunstnere, der specialiserer sig i dette område og skaber bemærkelsesværdig udseende kunst.

Egyptisk udsmykning

Egyptisk boligindretning indeholder de dristige mønstre, indviklede mønstre og udsmykkede skulpturer fra egyptiske antikviteter. Rige farver som guld, bronze og turkis dominerer den egyptiske palet. Afhængigt af dit budget kan egyptisk indretning bestå af antikviteter eller trofaste reproduktioner. Statuer og skulpturer af egyptiske guddomme er almindelige. Stearinlys i ægyptisk stil, urner, vaser, spejle og andre hjemmeaccentstykker er ret slående.

Asiatisk udsmykning

Den asiatiske stil til boligindretning indeholder designelementer fra Japan, Kina, Thailand og Indonesien. Brug af en hvilken som helst indflydelse kan være tilstrækkelig, selvom kombinationen af forskellige designtraditioner skaber en rigere struktur. Farverne rød, sort og guld bruges typisk. Asiatisk udsmykning indeholder ofte skildringer af Buddha og af den ukuelige asiatiske drage.

Afrikansk indretning

Afrikansk indretning er ikke særlig farverig, men den er meget interessant. Det afrikanske tema henter sin inspiration fra naturen. Dets vigtigste kendetegn er brugen af kontinentets kulturelle symboler og mønstre. De findes i alt fra vævede dekorative stoffer med stammotiver til eksotisk kunst og kunsthåndværk. Afrikansk indretning består af stammemasker, skulpturer og vaser. De anvendte farver er naturlige jord- og regnbuefarver.

Skriv et svar